Pagina's

vrijdag 25 april 2014

Konijn


Dit is het fuzzy konijn uit het boekje Amigurumi & forest friends. Ik heb het alleen met garen van de Wibra gehaakt. Het ziet er daarom niet als een fuzzy konijn uit, maar het patroon maakt het zo ook een leuk konijntje.

woensdag 16 april 2014

Kleurrijke muis


Deze muis staat in een van de boekjes met knuffels van phildar (no. 804). Hij is zo lekker vrolijk met al die kleuren, die moest ik gewoon maken.

woensdag 9 april 2014

Beer Bram


Dit is beer Bram. Beer Bram is gemaakt van Drops Nepal. Lekker wollig gevoel geeft dat garen. Het patroon is van Stip en Haak. Zij heeft geweldige patronen om te zien en makkelijk te maken. Deze beer heeft alleen geen zeel op z'n broek, maar een gewone losse broek.

vrijdag 4 april 2014

Auto


Een tussendoortje. Dit patroontje is lekker snel klaar. Deze auto is naar aanleiding van dit patroon gemaakt. (via ravelry) Ik heb alleen weer zelf de ogen erop gehaakt in plaats van vilt.

woensdag 2 april 2014

Tas grannys


Bij Attic24 zie ik altijd zoveel leuke dingen voorbij komen waaronder deze granny square. Daar ben ik aan begonnen met het idee een deken te maken. Het duurde me allemaal echter veel te lang, vandaar het idee halverwege om er een tas van te maken en dat is het dus geworden. De granny vind je hier (in het engels).