Pagina's

dinsdag 28 januari 2014

Schaap



In de webshop van breiweb.nl kwam ik dit schaapje tegen. Het zag er zo lief uit met dat lijfje en die grote lach, deze moest ik gewoon maken. Het is een patroon van Phildar (het staat volgens mij in een van de babyboekjes) en wordt gebreid. Het lijfje was wel even puzzelen, je moet wel goed je hoofd erbij houden, anders ben je de tel kwijt en is de slag eruit. Ik heb het een paar keer opnieuw opgezet. Uiteindelijk vind ik het een lief schaapje geworden.

woensdag 22 januari 2014

Tas Hello Kitty


Via Ravelry kwam ik dit leuke tasje tegen. Een echt meisjes tasje. Het patroon is gratis.

dinsdag 21 januari 2014

Gele olifant

Een klein projectje dat lekker snel klaar is. Een lief olifantje en lekker vrolijk.

vrijdag 17 januari 2014

Lotte


Dit is Lotte. Lotte is een gratis patroon van Lilleliis. Deze Lotte is gemaakt van Zeeman Baby Soft en daarin hadden ze niet alle kleuren, vandaar dat de kleuren iets anders zijn.

woensdag 15 januari 2014

Girafje

Even een klein projectje tussendoor. Deze lag al een tijdje te wachten om af te maken. Hij was al in elkaar gezet, maar de stipjes en de mond ontbraken nog. Nu is hij eindelijk af. Niet zo groot, maar volgens mij wel erg schattig.


zaterdag 11 januari 2014

Koe Christel



In het boekje van Christel Krukkert "Kleine knuffels haken" staat ook deze lieve koe. Hij is ook op de website te bestellen.

woensdag 8 januari 2014

Olifant met rokje

Een patroontje uit het boekje "Lieve diertjes zelf haken" van Anna Paula Rimoli. Het is een olfantje met een rokje en omdat deze roze is alweer in beslag genomen door mijn dochter.