Pagina's

vrijdag 22 november 2013

Vliegtuig


Na veel roze dingetjes voor mijn dochter nu een keer een blauw ding voor mijn zoontje. Het vliegtuig is een patroon van Annemarie Arts en staat in het boekje 'Babycadeautjes haken'. Ik heb hem wel iets anders gemaakt door wat dingen weg te laten en het vliegtuigje oogjes te geven. Dat leek mij wel weer leuk.

woensdag 13 november 2013

Varkentje pip


Op de website van Stip en haak staan een aantal gratis patronen en varkentje Pip is er een van. Simpel en makkelijk om te maken, maar zo'n leuk resultaat. En zoals altijd bij patronen van Stip en Haak kun je goed wisselen van kleuren en steeds verschillende pipjes maken.

woensdag 6 november 2013

Olifant



Een tijd geleden heb ik het boek 'Gebreide wilde dieren' van Sarah Keen gekocht. Er staan leuke patronen in. Zelf ben ik nogal fan van olifanten dus dit patroon vind ik geweldig. Alleen wilde ik geen saaie grijze olifant maken, maar een mooie vrolijke. Vroeger had ik thuis een roze olifant dus dat moest het nu ook worden. Om toch een beetje het roze te onderbreken heb ik er wel een kleuraccent grijs aan toegevoegd.

vrijdag 1 november 2013

Sleutelhanger hartjes



Naast diertjes sleutelhangers kwam ik ook een patroon tegen van een hartjes sleutelhanger. Die wilde ik natuurlijk ook proberen. Heel simpel en snel klaar. En je kan lekker variĆ«ren met kleurtjes en knoopjes. Wordt het iedere keer weer anders.