Pagina's

zaterdag 26 oktober 2013

Klein hondje



De grote hond had ik al een keer gehaakt. Erg makkelijk en zo klaar. Toen ik het kleine hondje zag op de website van Stip&Haak moest ik die ook meteen haken. Hij wordt inderdaad een stuk kleiner, maar dat is ook wel weer erg schattig.

woensdag 16 oktober 2013

Eenhoorn



Zoals jullie begrijpen is deze meteen door dochter geconfisqueerd. Een roze eenhoorn, dat kon natuurlijk niet anders. Het patroon komt hier vandaan. Deze eenhoorn heb ik gemaakt met Zeeman Baby Soft gemaakt. Dat garen voelt lekker zacht aan.


vrijdag 11 oktober 2013

Beer en konijn



En tijdje geleden had ik eens een nieuw soort garen gekocht. Drops Nepal was toen in de aanbieding, maar wat ik ermee wilde maken (een grote beer) bleef maar liggen. Toen kwam ik het patroon van deze beer en konijn tegen. Die leek eigenlijk ook wel erg geschikt voor dat garen dus ben ik geswitcht. Het breit wel erg lekker met dit garen en het ziet er meteen wat anders uit als katoen, dus ik denk dat ik er nog wel meer van ga maken! Nu nog wachten tot het garen weer in de aanbieding is, alhoewel de prijs nog wel meevalt in vergelijking met katoen.

zaterdag 5 oktober 2013

Vlekkie hond



Via de website van hobbydoos.nl kwam ik het gratis patroon van deze hond tegen. Ik wilde graag een dribbel maken en deze hond komt er aardig bij in de buurt.Mijn dochter had hem echter al vlekkie genoemd toen ze die ene vlek zag dus nu is het vlekkie geworden.